Ma elan koos jäätisemanjakiga

Ma olen siin korduvalt rääkinud Joosepi Coca-Cola lembusest ja et kui kõik maailma inimesed peaksid ühel ilusal päeval lõpetama Coca joomise, siis Joosep suudaks üksi ka oma tarbimisega antud ettevõtet ja tolle töötajaid ülal pidada. Hah, mulle just meenus, et kui selle aasta alguses ilmus Delfis minust minidok, siis seal oli üks klipp sellest mismoodi ma Cocapudeli endale korvi pistsin ja siis üks inimene võttis kohe kommentaariumis sõna, et vot selle Coca pärast tüdruk pime ongi- jooge veel seda solki. :D Coca sõltuvus on Joosepil endiselt alles, vahepeal pole midagi muutunud, mees pole haigeks jäänud.
Kui siin veel kõiksugu sõltuvustest rääkida, siis Jumal tänatud, et tal pole mängurluse, alko või tubaka sõltuvust, aga üks sõltuvus on tal siiski veel- jäätis.Tulin siin mõned päevad tagasi poest, kotis 15 pulgajäätist. Plaanisin 3-4 jäätist ise nädala jooksul ära süüa ja ülejäänud Joosepile anda. Mõtlesin veel, et ostan varuga, sest Joosepi jaoks on täiesti tavaline nähtus pista pintslisse järjest seitse mahlapulka ja kui oleks veel rohkem, siis sööks veel. No ja ma mõtlesingi, et teen siis mehele rõõmu ja ostangi kohe hulgim. Mhmh, hulgim jah, ma sain sealt ainult ühe jäätise. Järgmisel päeval tõi uue portsu jäätiseid ja eelmisest portsust mulle mõeldud jätsidele tõi ka asendused + uued, aga noh... Ma sain sealt jälle ainult ühe jäätise. Ma ei suuda selle mehega jäätist võidu süüa, õigemini ma ei jaksa nii palju jäätist koju osta, kui see eest ära sööb. Etem oleks juba poest see jäätisekapp koju tarida ja las siis sööb end oimetuks ja ehk jääb siis mõni jäts mulle ka. Mulle meeldib jäätist süüa, aga ma ei ole selline, kes sööb 10 jäätist korraga, heal juhul kaks, aga mitte rohkem. Mulle meeldib see teadmine, et külmikus on jäätis ja kui isu tuleb, siis on kohe käe pärast võtta, aga eii. Kui ma selle jutuga Joosepi juurde läksin, et ostku endale nii mitukümmend jäätist kui tahab, aga mulle ostku ka näiteks viis jätsi ja pangu eraldi. Jeesus küll, see sai hingamisraskused minu jutust. Küsis, et mismoodi ta saab sellise teadmisega rahulikult olla, kui külmikus on jäätis ja ta ei tohi seda süüa. No ja nüüd meil ongi olukord nii, et ta ei andnud mulle lubadust, et ta ei söö minu jäätiseid ära, mis on mulle spetsjom varutud, sest ta ei taha mulle katteta lubadusi jagada. Ma sain nii kurjaks, sest kui naine tahab jäätist, siis mul peab see olema. Jäätis pole ju miskine selline maiustus, mille saad pesusahtlisse ära peita ja kui isu tekib, siis koogid sahtli taganurgast välja. Kas Tallinna Külmhoone või mõni teine ettevõte, kes jäätiseid toodab, kas nende käest saab osta neid sügavkülmikuid koos sisuga või kust seda infot saada? Ma ostaks koju ühe sellise, siis on vähemalt mõni aeg hooletu ja saan ka mina rahus jäätist süüa...ja just siis, kui minul isu tuleb.

CONVERSATION

3 kommentaari:

 1. Selveris jäi Laadapäevadel silma 20 jäätisega kast, mis maksis 10€ ;).

  VastaKustuta
 2. Mmm, väärt info, lähen ka siis jäätisekasti jahile. :)

  VastaKustuta
 3. hahahaha, vaene väike Sina! Ma nii naersin seda teksti lugedes :D
  M.
  By the way kuidas plank elab? ;)

  VastaKustuta

Back
to top