Acrojooga pildid

Kunagi ammu-ammu muistsel aal, käisin ma acrojoogas ja jagasin ka oma blogis esimesi muljeid ja piinlikku äpardust, mis minuga juhtus. Kes ei tea millest ma hetkel räägin, siis ega see polegi selline asi, mida ma teist korda veel tahaksin rääkida, kuigi oli pärast ikka marunaljakas. Õnneks või kahjuks enam selliseid äpardusi nimega "välja lupsamised" ei saa juhtuda, sest ma soetasin endale sportrinnahoidjad ja ikka veel ütlen, et väga mugavad on. Ma ei tea kuidas ma enne suutsin sportida ilma nendeta...mnjaa, ma räägin nagu vana sportlane, kuigi tegelikult ise pole miskit erilist teinud, peale natukese ujumise ja seal ma ausalt trikoo all rinnahoidjaid ei kandnud.
Ma loodan, et ma ei valeta, kui ütlen, et acrojoogaga tegeletakse peamiselt Tallinnas ja Tartus ning üks linnake oli vist veel...See on selline jooga, mis alles hakkab Eestis tuult tiibadesse saama ja kui keegi tunneb, et Tema kodukandis võiks ka acrojooga töörühm olla, siis andke teada, sest Lõuna-Eesti tegijad tulevad kohale, õpetavad põhivõtted selgeks ja aktivistide jõul lükatakse asi käima. Acro treenib väga hästi kõiki lihasgruppe, tasakaalu, oma keha tunnetamist jmt.  
Aga kuna ma lubasin oma esimesest acrojooga saavutustest ka pilte, siis nüüd saab see lubadus lõpuks täidetud.  Siin on siis mõningased pildid minu esimesest acro tunnist.
Natuke kirjeldan ka, et mis pildil toimub.
Üldiselt toimub siis pildil acrojooga ja kõige esimesel pildil nähtavat asendit nimetataksegi "lendamiseks". Jep, see on seesama harjutus, mille tõttu ma lükkasin paaniliselt acrosse minekut 4-kuud edasi, sest ma kujutasin hirmuga ette kuidas mind lae alla loobitakse ja kuidas ma näoli maha prantsatan ning kaotan teadvuse, aga jällegi õnneks või kahjuks said mul lõpuks vabandused otsa, et miks mitte minna. Pähh, aga tegelikkuses on see "lendamis" ülesanne vägagi lihtne, kui Sul on hea ja tugev partner all, kes ei võbele.
Teisel pildil toimub juba keerukam harjutus ja seda on tegelikult väga keeruline kirjeldada, et mismoodi ma sellisesse poosi sain, aga hästi lühidalt ja üldiselt öeldes: läksin kõhuli Maria jalataldade peale, lasin ülakeha alla ja alakeha üles, ajasin jalad laiali, et mitte Mariale näkku vajuda, siis pugesin Maria jalgevahelt läbi ja samal ajal panin oma jalatallad kokku, kui olin Maria jalgevahelt läbi pugenud, siis haarasin oma kokkupandud jalalabadest kätega kinni ning voilaa...tulemus on siis pildil :D
Kolmas ja neljas pilt on lihtsalt grupipildid ning kui mõtlete, et miks ma ühe pildi peal olen kõigi poolt üles tõstetud, siis see oli mingi pingevabastuseks, et lihtsalt usaldada teisi, kui Sulle öeldakse, et kuule ole hea ja lase end lõdvaks ja siis vajud lihtsalt pikali ning kõik kannavad Sind. See oli tegelikult päris äge!
Viiendal pildil on siis kõige keerukam acro sooritus üldse...sellel pildil on siis Janet, kes oli samuti tubli acrotunni osaline ja tegi oma joogat. Selleks tuli kõhuli heita, esikäpad risti asetada ja fotograafile poseerida ning kui vahepeal sai inimeste kilgetest kõrini, fotograaf muutus oma flashiga tüütuks või miskit kolmandat, siis tuli vahepeal ära käia meeste riietusruumis närve puhkamas.
 Rohkem pilte saab näha siit.
  





CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Kuule, see kutt on päris ilus ju :)

    VastaKustuta
  2. Hah, ma ei mäleta, mida ma Sulle päeval vastata tahtsin :D

    PS. Aitäh vihje eest! :)

    VastaKustuta
  3. Nüüd on selge, et kui ma teile Tartusse mõneks päevaks (tüütu tütrena) pinda tulen käima, siis sa oled kohustatud mind Acrosse kaasa võtma (musid)

    VastaKustuta

Back
to top