Viige oma rämps ettenähtud kohta!

Kui vaadata minu viimast postitust, siis võisid paljud vabalt arvata, et ma olen talveunne jäänud, kuid tegelikult asi nii hull pole. Mul on lihtsalt meeletult kiired ajad - usual thing! :D
Mõni aeg tagasi oli uudistes juttu järjekordsest kevadisest probleemist, kui inimesed hakkavad suurpuhastusi kodudes, garaažides, kolikambrites, pööningutel ja suvilates tegema, siis ühtäkki avastavad, et neil on nii meeletult palju rämpsu, millest on vaja lahti saada. No kõik tundub ju igati okei ja ega koristamises polegi mingit probleemi, vaid probleemiks on see, et mingi taunikari arvab, et maru lahe ja ainuõige koht on oma sodi vedada metsa alla. Ma isegi ei vabanda, et neid inimesi taunideks sõiman, sest ausalt ka, terve mõistusega inimesed ei tassi metsa alla oma katkiseid külmikuid, telekaid, tolmuimejaid või mis iganes muud kraami.
Nagu teate, siis minu suure kaasabiga andis ka meie tolmuimeja otsad ja mul ei tulnud kordagi pähe viia see metsa karuperele, et karuema saaks suvel tolmukotti mustikaid korjata ja karuisa saaks metalltorugajänesel üle turja virutada. Hoopis otsisin netiavarustest infot, et kuhu taolist kraami saab ära anda ja voilaa...Tartu jäätmekogumispunkt. Kutsusin Maria endale appi ja viisime tolmuka minema ning seda täiesti tasuta. Seal ei võeta mitte mingisugust rahalist tasu rämpsumaha laadimise eest, vaid olid pigem äärmiselt positiivsed, et inimene tõi oma vana kodutehnika õigesse kohta. Pärast eilset mõistan ma neid metsareostajaid veel vähem.

Kui juba linna peal ringi tuuritasime, siis läksime tõime SmartPOSTi pakiautomaadist ühe minu paki ära, mis tundus alguses nii raske, et plaanisime Mariaga kutsuda Joosepi appi, kes tassiks kasti autosse. Aga kuna Maria pole mingisugune papist tüdruk, siis vedas ise, paari puhkepausiga, kasti autoni. Kasti peal oli kirjas, et kaalub 0 kg, mille peale Maria küsis humoorikalt, et huvitav kas nad kaalusid seda elevandikaaluga või? Ma proovisin ka siis seda pakki tõsta ja see oli lausa nii null kilone, et ma oleksin äärepealt endal naba paigast tõstnud.


CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top