Joosep kirjutab: random faktid Kai kohta

Mõni aeg tagasi avaldas Triinu oma blogis postituse "Random facts about me - Läbi minu abikaasa silmade". Peale selle, et see oli armas ja huvitav lugemine, oli see minu meelest ka ülilahe idee. Kohe peale toda postituse lugemist läksin ma pikemalt mõtlemata Joosepit moosima, no et ma tahan ka enda isiklikku faktipostitust. Ta küll ei saanud aru, et milleks see vajalik on, aga ega mehed ei peagi kõiki naiste emotsiooni ajendil tekkinud soove mõistma - see poleks lihtsalt ajule kasulik. Nagu arvata võite, siis ega Joosep kohe ei hakanud arvuti taga klõbistama ja minust postitust kokku treima, mkm. Ma pidin ennast ja oma imelist soovikest ikka mitu korda meelde tuletama. Vahepeal kaotasin isegi juba viimsegi lootuse... Aga siis eile, täiesti lambist kirjutas selle valma ja siin see on! ;)

Kai ei oska anekdoote rääkida.
Kail on kodus ringiliikumisel ülilühikesed sammud, umbes 20 sentimeetri pikkused.
Kai plaksutab minu arvates päris imelikult.
Kui ma ümisen kasvõi kolm sekundit mingit viisijuppi, siis kolm sekundit hiljem hakkab Kai seda ümisema ja jääb palju kauemaks ümisema.
Kui Kai midagi kobades otsib, siis katsub ta otsitava objekti ümbert kogu pinna ära ja siis hakkab hoopis teisest kohast edasi otsima.
Kail on mingi maakodufetiš, koguaeg kui sisekujundusest on juttu, siis käib alatasa „maakodu stiilis” läbi.
Kai ei tea, et praegu on köögilaual mandariinikoored, mis teda ilmselt üpriski närvi ajaksid (tegelt naerab kui seda loeb).
Kai on intellektuaalselt meie tutvumisest alates meeletu arengu läbi teinud ja jätkab seda ka edaspidi.
Kaile üldse ei meeldi, kui inimestel on pealiskaudne arvamus, mille kujundamiseks ei ole mõttetööga just eriti palju vaeva nähtud.
Kui Kai lobiseb telefoniga, siis ta võib mind kogu terve kõne aja silitada või paitada. Muul ajal ta eriti üle viie minuti ei viitsi seda teha.
Kaile meeldib kui ma teda järgi teen.
Kaile on lollid naljad tihti peale palju kordi järjest ka naljakad.
Kaile meeldib Liina Steini looming.
Kai hoolib väga endast nõrgematest.
Kail flipib hullult ära kui üks tilk burgerikastet läheb pükste peale.


Kai läks kunagi kooli vähemalt pool tundi enne tundide algust.
Kai koguaeg tüütab mind küsimusega „Millal Sa minu kohta rändom faktid ära kirjutad??”
Kunagi kui Kaiga talle uut arvutit valisime, siis ütles ta enda vanuse meesmüüja kohta „müüjaonu”.
Kai räägib ja naerab öösiti nii valjusti nagu siin kvartalis ei sooviks mitte keegi magada (sorrrry naabriproua)
Ükskord küsiti Kai käest hästi delikaatselt ja viisakalt: „Kui kaua, Kai, siis noh... eeem... niimoodi... niimoodi... nägemisega... siis niimoodi halvasti on olnud?” Kai vastas rõõmsalt ja justkui särades: „VIIS AASTAT!” hääästi peenel ja positiivsel häälel. Ma arvan, et umbes samasuguse häälega nagu siis kui keegi küsiks: „Mitu Stefani krevetisalatit Sa see kuu oled ära söönud?”
Kui Kai kaua naerab, siis hakkab ta alati lõpus köhima ja mõnikord aevastab ka sinna otsa veel.
Kail puudub igasugune ajataju. Tema öeldud aeg tuleb vähemalt kolmega korrutada, teinekord eksib ka suurusjärkudes.

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Väga lahe idee!!!! Ja armsad tähelepanekud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mhm, minu arvates ka! :)
      Eile, kui Joosep mulle oma fakte ette luges, siis ma sain ikka südamest naerda :D

      Kustuta
  2. VIIS AASTAT! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jep, ma olin AHHAA pimekohvikus baaridaam ja siis kui inimestele kohvi välja valasin, siis nad ajasid minuga leti ääres juttu ja siis üks nendest uuris häästi ettevaatlikult (kuna oletas, et tegu on äärmiselt tundliku teemaga), et kaua ma sedasi juba olen ja siis ma nii muuseas vastasin rõõmsalt, et viis aastat. Joosep teab seda sellepärast, kuna just enne, kui mul uued kliendid tulid, siis meil oli telefonivestlus ja Joosep suslik ei katkestanud kõnet ära, vaid kuulas lives kõike seda pealt ja siis pärast jäljendas mind, või noh, ta teeb seda siiani :D

      Kustuta
  3. Väga armas postitus! See on täitsa huvitav, kuidas teised meid näevad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mhmh, mul endal oli ka neid fakte põnev lugeda. Mul tekkis just praegu suurepärane idee, et võiks oma sõpradel ka lasta kirjutada miskit enda kohta, et millisena nad mind näevad, n-ö sõprade eri :D

      Kustuta

Back
to top