Kuulujutt

Kui siin mõni aeg tagasi liitus miljon blogijat jaanuarikuu blogichallengeriga, siis mina loobusin vabatahtlikuse alusel, sest ma ei viitsi-ei suuda-ei taha käsu peale temaatilisi postitusi treida. See on mõeldud ainult tugevatele isenditele, mina ei ole tugev. Ja et mitte endale pettumust ja lisastressi valmistada, siis ei hakka üldse üritamagi. Pealegi ma üks aasta osalesin siin ühel blogimisvõistlusel, mis kestis üle aasta. Saate aru jah? Üle aasta! Lühidalt öeldes, ma sain johhaidii kui palju kirjutada. Ja kui mul isegi oli alguses väike mõte, et äkki ikka osaleks, siis selle rumala mõttepojukese mattis juba eos maha üks järjekordne "vahva" pilt, mis oli üleskutse juurde lisatud ehk pilt kohustuslikest teemadest, millest blogijad peavad kirjutama. Noh, halleluuja, ütleks ma selle peale!


Ma isegi ei viitsinud hakata jätma järjekordset kommentaari, kus ma jälle lehvitan sildikesega "OLEN PIME JA MA EI NÄE PILDILT TEKSTI LUGEDA". See ilmselt mingi uuema aja trend. Aga on kuidas on, mina ei viitsinud enam sellega jännata, aga Linda viitsis ja kirjutas kuulujuttude teemal ühe posti, kuhu juurde lisas ka video, kus ma siis esmakordselt avaldan Lindale tõe selle kohta, mis mulje ta endast jättis kui tutvusime. Linda postitust koos videoga saate lugeda siit.                                                                

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top