Väärt nõuanded esimeseks kohtinguks

Kunagi ammu-ammu kirjutasin ühes enda blogipostituses inside joke, millest keegi vist aru ei saanud ja lubasin suure suuga, et ma kunagi räägin sellest kohtingul nutmisest lähemalt. Täna oma dokumendikaustas ringi kolistades leidsingi juhuslikult selle poolvalmis postituse, mille tahtsin siia Teile lugemiseks üles riputada.
Ühesõnaga leidsin internetist naine24.ee saidilt väga vajalikud nõuanded, mida kohtingule minnes tuleb kindlasti meeles pidada ja millele Te ise kohe kindlasti ise ei tuleks.
Aga õnneks tänu Macile on mul blogi, mille vahendusel saan Teid harida ja võib-olla just tänu naine24.ee õpetussõnadele leiate endale mehe.
Väärt nõuanded on siis järgmised (koos minu kommentaaridega).
Kolm nõuannet, mida tasuks ka tänapäeval meeles pidada:
1. Ära istu veidras poosis ega näita välja, et sul on igav.
Kommentaar: Aaa, vaat seda ma tõesti ei osanud arvata. Nii et käsi põsakil, poole kerega laual lösutades ja pidevalt häälekalt haigutades ei olegi okei?!
2. Ära ole sentimentaalneOma õrnema külje näitamine ja terve õhtu nutmine on kaks täiesti erinevat asja. Mehed peavad teadma, et sa oled emotsionaalselt ligipääsetav, aga mitteniivõrd palju, et ta peaks Sinu juuresoleku ajal kikivarvul käima ja pidevalt komplimente tegema.
Kommentaar: Whaaat? Ma ei võigi nutta või? Misasja? See saab nii raske olema, sest mismoodi ma oma emotsioone siis pean vaos hoidma? Ja komplimente ka ei saa selle eest, et kui tubli ma olen, et ma igal sammul lakkamatult ei nuta ja et olen vapper, ilus, vapustav jne. Juba see ajab nutma ju...
3. Ära räägi terve õhtu riietest
Kommentaar: Tõsiselt! Hullumaja millest ma siis rääkima pean? Terve õhtu autodest, tehnikast, majandusest?

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top