Meie pere uus elanik


Jah, see on elanik, kellest ma pole jõudnud veel kirjutada, kuigi ta saabus meie juurde juba augustikuu alguses. Ta on must, karvane, välimiselt suur, sisemiselt titt mis titt ja kui ma jõuan kasvõi hetkekski mõelda, kui tupsununnu ta on, siis järgmisel hetkel ripub ta oma piimahammastega mul mokkade küljes või naksab kannist (see ei ole enam nii nunnu). See tegelane on siis meie, nüüdseks 5-kuuseks saanud, suure šnautseri isane kutsikas, kes meie juurde tulles kaalus tagasihoidlikud 27 kg ja ema pidi end kõrvitsaks ehmatama, kui nägi seda elevanti autost välja koperdamas...just nimelt koperdamas. Suur võib ju see meie Rocki olla, aga lihast pole ollagi ja siis pole eriti, millele oma kogukat skeletti toestada ja nii ta ebakindlalt ringi vänderdabki.
Tegelikult oleksin ma tahtnud kohe Rockist pasundada, aga mul polnud ühtegi pilti temast ja kui aus olla, siis pole ka praegu mitte ühtegi fotot ega videot, mida siia jagada :( Nii, et sorry, et pean teile jälle pettumuse selles osas valmistama (aga no ise olete selle tee valinud, kui loete vabatahtlikult pimeda blogi. Oleks ma nägija, siis klõpsaksin kohe jooksu pealt mõned pildid).
Rockil on ka mingi eri pikk ja peen nimi, mida andis alles pähe õppida: Phoenix Emperor Real Rolex Rock. Ma üritasin nime järgi Googeldada ja pilte leida, aga no ilmselgelt sain ma otsingutulemusteks ainult käekellasid :D
Rocki on siis minu sünnipäevakink emalt, kes arvas, et Rockist võiks minu järgmine juhtkoer sirguda, milles mina julgen sügavalt kahelda. Mõistuse ja nutikuse poolest on šnautser ülim ja super juhtkoerakandidaat, aga kuna ta on ikkagist võitluskoer, siis arvan, et nii mõnigi inimene võib keset tänavat insuldi saada, kui ma sellise uhke habemikuga vastu jalutan ja kuna ma sõidan tohutult palju ühistranspordiga, siis suure tõenäosusega peaks ülejäänud bussirahvas maha kobima, kui mina oma vasikaga peale ronin.
Muidu kasutatakse šnautsereid ka võistlus- ja jäljekoertena, aga Rocki on selline leebe ja rahuliku loomuga ning seega võistluskoeraks ei sobi (kuigi jälge võtab see eest hästi). Parema meelega istuks peremehe kõrval ja liiguks alles siis edasi, kui ka peremees suvatseb seda teha. Rocki on siis meie teine suur šnautser, ema juures on ka veel 9-aastane Scandyline Herbert Axel, kes on hetkel Rockile vanaisa eest.
Nohjah, meie Aksust ja Rockist siis pilte hetkel ei saa, aga võite niisama uudistada, et milline see šnautser siis välja kah näeb.

Täiendus: Linda tuli kirjutas mulle privas, et mul on täitsa pilt olemas Aksust ja Rockist...nii, et jagan seda ka teiega (ignoge mind, kuna ma eksisin ka pildile ära).
Aks on paremal, Rocki vasakul käel :P

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Kui hämaras vastu tuleksid Rockiga, siis arvaksin küll, et oled karu endale juhtkoeraks võtnud!
    Kuid mulle meeldivad tohutult koerad, just need suuremad ( kuigi sisimas tegelikult kardan neid) :)
    Armsad "karud" :)

    VastaKustuta
  2. Mulle tohutult meeldib šnautserite iseloom. Nad on võrratud kaaslased, väga nutikad, südamlikud, olukorda hindavad, suurepärase koolitusvõimega ja ei lase end tühjast-tähjast provotseerida :)

    VastaKustuta

Back
to top