TOP 5


Minu jaoks kõige raskemad ja fantaasiavaesemad postitused on blogivõistluse kohustuslikud postitused, eriti kui peab kirjutama kuuteemal. Aga kuna ma ise olen mingil kummalisel, arulagedal ja mõistusevastasel hetkel sellega liitunud, siis nüüd on mõnus kükitada oma hunniku otsas ja üritada genereerida häid postitusi.
Mõtlesin ja mõtlesin ning vahepeal isegi analüüsisin, kuid mida rohkem ma mõtlesin ja analüüsisin, seda hullemaks olukord muutus. Lõpuks võtsin plaani, kirjutada maailma kõige igavam TOPP 5.
Ma alustan, aga mul pole halli aimu ka, et kuhu ma välja jõuan...
Eilse päeva viis kõige olulisemat sündmust- mnjah, kui üldse on võimalik omada viite eksklusiivset ja huvitavat päevasündmust ühes päevas. Mõne inimese jaoks võib suur sündmus olla ka sõbrale / sõbrannale külla sõitmine / jällenägemine, koeraga metsas jalutamine, pidukoogi õnnestumine, abikaasa üllatamine ja ära kärssand ahjupraad.

Tegelikult olen seisukohal, et tavalisel kodanikul on suhteliselt mõttetu taolisi pingeridu koostada ja teistel veel mõttetum neid lugeda- no milleks? Olgem ausad, keda huvitab mis on Sinu läbi aegade lemmik raamat, lõhnaõli, toit, värv, automark, näitleja, riik? Lennufirma, nutitelefon jmt. Nojah, väikese erandiga tegelikult natuke pakub huvi küll, siis kui Sa peaksid juhtumisi olema üks minu headest sõpradest. Üldjuhul mind absoluutselt ei huvita.

Kuna inimesed on füsioloogiliselt, vaimselt, elustiililt ja kommete poolest nii erinevad, siis on tõesti suhteliselt keeruline koostada sellist TOPP 5, mis võiks natukenegi kõigile huvi pakkuda ja see pole argument, et see ju minu TOPP. Kui see minu TOPP, siis ma ei peaks seda siin üldse jagama, kuna mul endal on veel piisavalt palju mälumahtu, hoidmaks meeles oma viite lemmik filmi, toiduretsepti, poiss- ja tüdruklapsenime…hmm, kusjuures see viimane on küll päris huvitav…hah, ma vist leidsingi oma TOPP 5 teema. Kuid ma ei kirjuta oma lemmik lastenimedest või niisama ilusatest nimedest, vaid maailma veidramatest nimedest ja kuigi öeldakse, et ega nimi ei muuda inimest, siis no andke andeks, aga milline lapsevanem paneb oma armastatud maimukesele ja järeltulijale sellise nime?

1.       Rootslaste õnneks on kohtul õigus ebaharilikke nimesid keelustada. Rootsi vanemad üritasid oma lapsele nimeks panna Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116, et selle seaduse vastu protestida.

2.       Üks õnnetu ameeriklane kannab nime Dick Assman.

3.       2006. aastal muutis James Bondi andunud fänn David Fearn oma nime uue 007-filmi auks väga pikaks. Davidi uus nimi on: James Dr No From Russia with Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty's Secret Service Diamonds Are Forever Live and Let Die The Man with the Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View to a Kill The Living Daylights Licence to Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond.
Kas saaks palun korrata? Tegelikult ütles minu vanaema, et heal lapsel on ikka mitu nime…

4.       Inglismaalt Leedsist pärit Michael Howard lasi oma nime muuta, kui ta pangaarve 10 naelaga miinusesse jäi ja ta pangast 20 naela trahvi sai. Howardi uus nimi on Yorkshire Bank PLC Are Fascist B*stards (pangatöötajad on fašistlikud värdjad).
Täiesti normaalne!

5.       Ning midagi hääd ja kodumaist ka lõpetuseks. Kõigepealt poisslastele pandud nimed: Rögabert, Zugderdemediin, Tidrik Dildomar, Värdi (mitte lühend Ferdinandist) ja sama vahvad, kui mitte grammivõrra vahvamad nimed tüdrukutele: Keret, Kama, Ilmarine, Trussilla, Ona, Ännifriid, Krõõda, Iba, Olümpiaada.

Eestlased, või no mis eestlased, tegelikult inimesed üleüldiselt on ikka väga leidlikud ja fantaasiarohke mõttemaailmaga. Milline rõõm ja egas midagi, kui jõudu ja jaksu põlvkondade edasikandmisel!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top