Macile lugemine keelatud!

Oleme viimasel ajal Joosepiga uurinud erinevaid elamisi, et kuhu oma väike pesake osta ja end sisse seada ning kui vahepeal oli mõtteis kolida Nõosse, sest bussiliiklus Tartu-Nõo vahel on suhteliselt hea, toidupood ka kohe seal olemas ja kõik muu elamiseks vajalik samuti. Aiamaa, et saaksime oma porgandeid, rediseid, tilli, sibulaid, kurke, lehtsalatit ja kartulit kasvatada. Lasteaed, et juhul, kui peaksime paljunema, siis on kuhu oma maimikud päevaks viia. Kool selleks, kui mürsikud on valmis omandama eluks vajalikke tarkusi ja lollusi, mida teised naglad õpetavad (tegelt lolluste õppimine algab vist juba lasteaiast) ja loomulikult on ka kirik koos surnuaiaga, kuhu saab vajadusel meid matta, kui peaksime kunagi surema. Mnjah, mitte et oleksime terve elu planeerinud Nõosse jääda, aga lihtsalt...
Mac, ära loe!!!
Aga poogen see Nõo, sest kui kõik plaanipäraselt läheb:
1. Aprill 2015, kui Joosepil saab praeguses töökohas aasta täis, on end tõestanud ja olnud ääretult tubli programmeerija (mida Ta kahtlemata on), siis uurib varianti, et kas oleks võimalik kodus programmeerida ja kontoris käiks iga nädal 1-2 korda.
2. Vanaemalt päranduseks saadud Raeküla majale leitakse ostja.
3. Eeldusel, et see pesake, mille oma koduks soovime soetada, on müügiks ka veel järgmise aasta kevadel.
4. Saame pangast puuduoleva summa laenuks.
Meie imekaunis, armas, tore, valgusküllane, hubane ja soe pesake asub Kilingi-Nõmmes. Jeje! Ma olen tõsiselt elevil ja siiralt loodan, et see olukord laheneb meie kasuks. Pesake asub täpsemalt öeldes Kilingi-Nõmme äärelinnas, männimetsa tukas, kus saab vajadusel akna lahti teha ja lasta tuppa mõnusat männimetsa lõhna, kuulata linnulaulu, käia kutsadega metsas jalutamas, kohe üle tee asub terviserada ja suusarada. Kuna Kilingi-Nõmme on üleüldiselt selline armas aedlinnake koos 2300 toreda elanikuga, siis kõik vajalikud asutused ja kohad on käe-jala juures. Meil on seal: gümnaasium, lasteaiad, toidupoed (Konsum ja teised väiksemad poekesed), turg, ehitus- ja tarbekaubad, perearstikeskus, hooldekodu, kirik, restoran ja kohvik, burgeriputka, uhiuus staadion, spordihall, purskkaev, linnapark, lillepood, saun, surnuaed, veterinaarkliinik ja väga-väga tore loomaarst, postkontor, kiirabi, politsei ja päästeamet, suveaed kontsertideks-laatateks-üritusteks, skate-park, suusa- ja kelgumägi, kultuurimaja, muusikakool ning rääkimata imelistest seene- ja marjametsadest.
Lisaks meie pesakesest, umbes poole kilomeetri kaugusel, metsa sees, on koht kuhu saab talvel kitsedele heina ja metsanotsudele õunu viia ja kevadeti kuuleb kuidas kägu kukub, rähnid omavahel toksides sõnumeid vahetavad ja kindlasti ei tasu unustada, et Kilingi-Nõmmes asub mitu järve...üks on päris kesklinnas sees, kus on ka mõnus liivapõhi, teine asub äärelinnas ja seal käiakse peamiselt kalastamas, kolmas asub keskusest natuke väljas ja neljas on metsa sees.
Tore on veel see, et Kilingi-Nõmme asub kõigest kiviviske kaugusel kahe suurema linna, Pärnu ja Viljandi, vahel.Vot selline helesinine unistus mul ongi :)

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Sul oli õigus.. ma poleks pidanud lugema :(

    VastaKustuta
  2. Mjäu!

    PS. Aga Sa võid ju alati meile (ei, mitte külla tulla), vaid halba soovida ja siis võib-olla jääme korterist ilma.

    VastaKustuta

Back
to top