Tänapäeva slängid


Tsekkasin täna mingi aeg oma e-postkasti ja sinna oli potsatanud murelik kiri Macilt, kes kurtis, et on märkamatult vanaks jäänud (jeah, I know this feeling). Nimelt olevat Ta leidnud kuskilt mingi tänapäeva noore (loe: teismelise) blogi, mille mõistmiseks oleks pmt tarvis kõrvale tõlki. Ma mõtlesin, et ma võin see tõlk olla, vähemalt üritan.

Kõigepealt tuli välja valida üks postitus, mida tõlkima hakata (mis ei olnud väga keeruline, kuna kõik postitused olid sellised, et võta üks ja viska teist). Siin kohal tahaksin mainida, et ma pole elukutseline tõlk ja ma pole ka kindel, et mis murrakuga on tegu, aga no vaatame, mis välja tuleb.

1.       Sheerige keegi piima . Davai , teeme ära siis.
Mulle tundub, et noorukil on kaltsiumipuudus ja hädasti oleks vaja, et keegi piimamees jagaks (loe: šheeriks) Talle oma rammusat piima. Nii et kui kellegil on piima, siis võib julgesti oma pakkumise teha.

2.       Seega ma ei kujuta ette , kust alustada ja võtan esimese suvaka asja ette . Käisin siis Merka juures telkimas , Rauno ja Gerdiga . Ma jäin haigeks. Siiski , olen käinud kà seina värvimas üksi jne.
Mina ka ei kujuta ette, aga

Neiu kirjutab, et on segaduses ja ei oska kuskilt oma postitust alustada ning otsustab alustada kirjutamist suvalisest kohast. Käis sõpradega telkimas ja kahjuks haigestus, kuna ilmselt oli aastaaeg telkimiseks juba liiga külm ja kuna oli haigena meeltesegaduses, siis värvis telgi seina ka ära ja seda täitsa üksi. Postitusest võib välja lugeda, et on varemgi telgi seinu värvinud.

3.       Jógeval sain tuttavaks Michellega, omfg love her. Jaa Janek, Siim, Rando ja Kenneth ka lebod vennased. Thats about it .
Jõgeval tutvus uue inimesega, kelle nimeks Michelle, kes Talle väga meeldib, lausa parim uus südamesõbranna, kuid kindlasti senised kamraadid ei ole seetõttu unustusse langenud, vaid peab neid heade sõnadega meeles. Põhimõtteliselt ongi kõik.

 

See tõlketöö kurnas mu väikse aju kohe täitsa ära, aga kellel huvi tutvuda tänapäeva noorte sõnaslängidega, siis olge lahked:

http://kkatumskka.blogspot.com/

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top