tehnilised viperused

Tere,
olen Kiku, kes ajutiselt asendab Lapstööjõudu, kes muidu ise Kai musta töö ära teeb :P
Kai käskis tungivalt palus meeldival toonil, et ma blogiksin tema eest  kiire vabandusepostituse.

Nimelt lubas ta suure suuga, et blogib esmaspäeval, seejärel teisipäeval ja siis kolmapäeval... oma trennikava vms postituse.
Läks aga hoopis nii, et minu mäluahvlus on nakkav ja Kai, kelle mälu senini veatu olnud on, unustas täna maha sellise pisikese imevidina nagu arvuti. Nii ta siis blogib praegu käsitsi vihikusse (muuseas, olgu öeldud, et olenemata pisiasjast, et ta pime on, on tema käekiri päriselt ka korduvalt loetavam kui minu oma!)... aga kuniks WIFI ühendusega kaustikuid veel pole, siis ta seda postitust ei avalda... ja trennikava tuleb avalikkuse ette kunagi kaugemas tulevikus... nagu ka lubatud videoblogi...ja üldse kõik muud blogid.

Ärge siiski seda lehekülge veel hüljake, veel sel aastal on temalt postitust oodata, kui hästi läheb!
(loe: ta taaskohtub oma arvutiga pühapäeval, mis ei tähenda, et ta siis veel blogimiseni jõuab aga...)

PS. Ta nüüd kuulutas kõrval, et...tsiteerin: "Kellegi ma ikka leian keda orjastada!", ehk siis tundub, et blogipostitust on siiski ka sel nädalal oodata... millest minul isiklikult on siiralt kahju, sest mulle valmistaks suurt heameelt, kui ta sellest blogimisvõistlusest välja heidetaks. Siis ma ei peaks teda enam konkurendina võtma ja öösiti padjaga lämmatamist planeerima jms.

Eniveis, järgmiste postitusteni! Võite seni pakkumisi teha, kellel ta järgmisena kirjutada käsib järgmist postitust viisakalt kirjutada palub...

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Hahaha, siia oleks vaja panna ka "like" nuppu :D :D :D

    VastaKustuta

Back
to top