Koerale vihmakeep


Meie oleme igatahes vihmasteks ja poristeks ilmadeks nüüd valmis või no, kui päris täpne olla, siis Janet on valma. Kuna iga Jumala kord, kui me lähme vihmaga õue või kui asfald on märg, siis naaseme tuppa nii, et Janet on vahepeal end Pipiks maskeerinud ja minul on sopapritsmed nabani. Ühel korral, kui läbi tormi ja saju vantsisime Kiku poole, siis selle 1,9 km jooksul suutis Janet mu nii sopaseks jalutada, et suisa üks meesterahvas tuli minu juurde ja uuris murelikul hhäälel, kas saab mind kuidagi aidata või on äkki mul midagi vaja (ma ei tea...paar kuive ja puhtaid pükse kuluks küll ära...saate laenata?). Ma nägin ilmselgelt välja nagu oleksin terve tee Kiku juurde roomanud, mitte aga kahel jalal inimese kombel kõndinud.
Tegelikult on ikka päris suur peavalu selle koera pesemisega, kui oled vähemalt paar tundi vihmas ja liivas ligunenud. Pesta võite oma sõpra nii palju kui süda lustib ja hing ihkab, aga mingil määral pudeneb ikka seda liiva hiljem toapõrandatele. Üle ja ümber ei saa ka märja koera haisust, ma võin koeri armastada palavalt ja fännata sajaga, aga märja koera lõhna osas jääksin ma siiski oma hõisetega tagasihoidlikumaks. Seega on koerte vihmakombekas üks igati kasulik ja praktiline asjake. Mina soetasin enda popsu kompsi Pärnu Keskuse uuest loomapoeketist Pet City, mis tundub olevat uus poekett Eesti turul. Kombekas ise on meie põhjanaabrite oma toodang, firmaks Rukka.
Firma ei ole keskendunud ainult lemmikloomade riietusele, mis kaitseks vihma ja tuule eest, vaid suurem osa toodangust valmistatakse motospordi tarbeks.
Tegin ka mõned klõpsud Janetist, et saaksite pilgu peale visata, mida see koerakombekas endast üldse ette kujutab ja kui hästi selga istub. Enne ostu tuleks siis ära mõõta koera kehapikkus ja selle järgi saate oma sõbrakesele hästi istuva vihmakeebi. Värvivalikus on kollast, sinist, lillat, pruuni ja siis selline roosakas, mis Janetil pildi peal seljas.
Me ostsime kõigile oma perekoertele sellised praktilised kombekad ja kõigile istuvad need selga nagu valatult. Veel tahan tähelepanu juhtida sellele, et see pole mingi vakstu, mis ajaks naha hauduma ja ei lase koeral hingata, vaid tegu on äärmiselt nahasõbraliku materjaliga, millel on ka õhuke sisevooder. Selja peal on ka suur lukuga tasku, kapuuts on eemaldatav ja kaelarihma karabiini tarbeks on tehtud eraldi spetsiaalne avaus. Sai vist nüüd piisavalt reklaamitud ja nüüd jõuame selle kõige põletavama küsimuse juurde. Palju selline luksus kah maksab? Janeti suurusele koerale mõeldud kombekas, mille kere pikkus on 70 cm, maksab 51,90€. Kui kellegil tekkis huvi, siis mina jagasin kogu oma info letti ja kes ei jaksa seda soetada, siis võite lihtsalt pilte imetleda ja rõõmustada, et juhtkoer Janet saab edaspidi oma tööd teha kuivades tingimustes :D


CONVERSATION

1 kommentaari:

Back
to top