Veel meenutusi Paide tripist

Eelmisel nädalal, kui sai Paides käidud, siis sai ühtlasi tehtud ka mõned videoklipid. Kleepisime need klipid ühtseks videoks kokku, et saaksite ka osa minu tegemistest Paides. Enne, kui klõpsate play nuppu, siis otseloomulikult tahaksin ma ka kommenteerida.
Video esimeses pooles näete mismoodi me Džännuga liigume, pluss kuidas Džännu veab poest oma kraami ise koju :D (ma nimelt ostsin talle uue mänguasja). Video keskmine osa on isiklikult minu lemmik, kuna seal on musternäidis sellest, kui tore on pimedat segadusse ajada ja kiusata. Ma nimelt unustasin enne oma insuliinisüstla elutoa lauale ja Linda, selle asemel, et mulle see lihtsalt ulatada ja öelda "Ole lahke!", hakkas minuga äraarvamismängu mängima...hoides ise avalikult leitud eset otse minu nina ees. Ainult sellest on kahju, et esmast küsimuste-vastuste arutelu ei saanud filmile...panime alles siis kaamera käima, kui saime aru, et mul läheb oodatust kauem ja see saab naljakas olema- no otsustage ise :D
Viimane videoklipp on kõige pikem ja see on lihtsalt nii idiootne. Ma nimelt üritan 3-toalisest korterist, kus ma viibin alles teist korda, leida vetsu üles. Humoorikaks teeb asja see, et ma nagu hakkan juba õigesse kohta jõudma, aga siis viimasel momendil pööran otsa ringi. Sealt kostus nimelt norskamist ja nohisemist ning mul tekkis koguaeg tunne, et ma lähen juba Linda vanemate magamistuppa ja ma arvasin, et see poleks minust ilus ja tore, kui ma keset kõige magusamat und, pistaksin oma käe kellegile näkku. Kahju on sellest, et ma sosistasin krdima vaikselt ja kardan, et teil ei õnnestu aru saada, et mida ma seal koguaeg pobisen. Lisaks Džännu ka pidevalt raputas ennast, kuna pisikesel on kõrvapõletik. Mjäu! :(

CONVERSATION

12 kommentaari:

  1. Kai sa oled igati julge ja tore tütarlaps! :)

    K.R.

    VastaKustuta
  2. tahtsin küsida selle kohta, et miks koerale ei tohi vasak ja parem öelda? väga kihvt naine oled Kai :)

    VastaKustuta
  3. Jaah, vot siin mul jäigi see selgitus natuke segaseks, kuna unustasin ühe sõna lisada :D Juhtkoerale tohib öelda vasak ja parem, AGA see käsklus peab tulema kasutaja enda suust. Kui liigume kuskil võõrastel radadel ja mina täpselt ei tea millal ja kuhu peaks pöörama, siis nägija ütlebgi näiteks P-tähega nime (sest muidu koer keeraks juba nägijast sõbra ütlemise peale paremale ära, aga nimede peale koer ei reageeri...kui just ühtesid ja samu nimesid väga tihti ei kasuta). See on selline meie omavaheline leiutis.

    VastaKustuta
  4. Te olete Lindaga ikka nii lahedad. Teid kuulates, vaadates, lugedes saan alati positiivse laengu, nii naljakad ikka :D

    VastaKustuta
  5. sa võiks rohkem videosi teha, nii huvitav vaadata

    VastaKustuta
  6. mis tunded sind valdasid kui jäid pimedaks? kuidas reageerisid teised?

    VastaKustuta
  7. Kai, sa oled nii ilus! :) Video oli mõnus ja naljakas!

    VastaKustuta
  8. 1. Olgu, ma jätan selle meelde ja püüan rohkem videosid teha ;)
    2. Sellest võin mõnes teises postituses pikemalt kirjutada , et mis tunded mind valdasid, kui jäin pimedaks ja kuidas teised reageerisid :)
    3. Aitäh! :)

    VastaKustuta
  9. See on hea mõte öelda p ja v-tähega nimesid. Peaks ka kasutama. Seni olen igasuguseid muid variante kasutanud parema-vasaku vältimiseks. A la "kurakätt", "minu poole külge" vms. Või lihtsalt vaikselt õlale koputanud. Aga nimede variant on päris hea. Ka seepärast, et kuna nimed vahetuvad, ei hakka koer neid suundadega seostama. Hää nipp kõrva taha panna.

    Vetsuotsimise klipp on muidugi täiega koom. Ma oleks lausa oodanud, et video lõpus istub Kai keset põrandat ja ütleb haleda ja nutuse häälega: "Ma tahan pissileeeee!" :D Ja siis tuleb Linda väikese plastmassist ööpotiga.

    Väike soovitus videole - mõnusam oleks vaadata horisontaalset videot. Ma ise kipun ka telefoniga vertikaalselt tegema, aga seda on natuke raske vaadata - kummaski servas on lai must riba.

    VastaKustuta
  10. Hah, ma praegu sain oma nimedevaramusse veel ühe P-tähega nime juurde (loe: Pia) :D
    Ja aitäh vihje eest! Püüan järgmine kord meeles pidada ja anda operaatorile soovituse edasi :)

    VastaKustuta

Back
to top