Water your body

Tellisin endale eile sellise äpi nagu Water your body ja kõige lihtsamini öeldes on see äp, mis tuletab igapäevaselt teatud aja tagant meelde, et ou kuule, joo vett! Ma iStore sisestasingi "water your body" ja installisin kõige esimese ära, kuigi seal oli neid nii palju ja erinevaid, aga ma ei osanud valida. Nüüdseks võin öelda, et isiklikult soovitan ikka mõnda tasulist äppi, kuna see tasuta äpp, mis minul on, see on selline väga algeline. Tean, et mõned äpid (eeldan, et need on need tasulised) arvutavad vastavalt Sinu kehakaalule ja pikkusele vajaliku päevase veekoguse välja, aga minu oma küsis käivitumisel ainult, et kas soovin liitrites või mingis muus mõõtühikus arvestust ja ise oma tarkuse järgi sain valida, et kui palju ma tahaksin vett päeva jooksul ära juua. Noh, soovituslikult oli äp ise vaikimisi pannud 2 l päevas ja ma ausalt öeldes jätsingi nii, sest ma ei kujuta ette, et ma jaksaksin rohkem vett juua. Kuid see ei jätnud mulle just eriti head muljet, kuna a la ma oleksin võinud lahtrisse märkida ka, et tahan päevajooksul ära juua kuni 10 l vett. Kuigi osad väidavad, et vesi ei tee liiga, siis päris nii see ei ole. Kui liiga palju vett juua, siis rakud mingil hetkel ei suuda enam vett omastada ja ja purunevad...vist oli nii...ega ma päris kindel ei ole, aga kuskilt kunagi kuulsin või lugesin. Targemad võivad muidugi oma teadmisi jagada. Ma leidsin hoopis ühe kirjutise sportimise ja veetarbimise kohta ja selle artikli lõpus on välja toodud ka mõningaste veede mineraalainete sisaldus. Nendega saate tutvuda siin.
Ahjaa, minu äpile sai ära märkida ka selle vahemiku, et mis kellast mis kellani mulle neid meeldetuletusi jagaks. Mul oli see vist alates kella 10st hommikust kuni õhtu kella 22ni. Praeguse seisuga on mul siis üks meeldetuletus olnud ja selles suhtes on hea, et ta kohe teeb helilise meeldetuletuse. Kuid eks paistab, ma arvan, et proovin ikka mõne tasulise äpi ka ära, et ikka vastavalt oma pikkusele ja kaalule päevast veekogust tarbida.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Katsetasin ka seda äppi, aga ausalt öeldes, on see kole kehv. Ma jookn igapäevaselt ca 3 liitrit vett ja muud vedelikku. See meelde tuletus - ma ei oska arvutada, sest ma ei joo korraga klaasi vaid seda kordades tunni jooksul.

    VastaKustuta
  2. Mulle just meeldib see meeldetuletus, kuna ma tahan juua päevas 2 l puhast vettt ja ma ei arvesta siin teisi vedelikke (teesid, mahlad).

    VastaKustuta

Back
to top