Veebruarikuus kõik on uus

Astusin mina täna hommikul kaalule ja see näitas 56,1kg. Mul on vist see psühholoogiline värk, aga kuna uus kuu algas, siis on kuidagi eriti tugev motivatsioon kõike ülihästi teha. Seega ma võtan step by step ja järgmise kaalumise teen nädala pärast. Varem proovin kaalust suure kaarega mööda käia, et mitte kassima hakata, kui peaksin avastama, et jessas küll, ma olen ju suisa 200 g raskem :D
Ma otsustasin, et ma ei söö kartulit, makarone, ja üldse teisi nisujahutooteid, magusat (ja siia alla ei kuulu looduslikud magusad asjad nagu näiteks mesi või puuviljasuhkur). Muidugi ei saa ma garanteerida, et suudan oma plaani saja protsendiliselt täita, aga see on igal juhul ikka parem, kui üldse mitte mingisugust plaani omada. Igatahes näksimise peletamiseks on mul kausis kuivatatud koduõuna laastud, külmikus on porgandid, aedoad, maisitõlvikud, banaanid...need peaksid olema vist tervislikud.
 Ja muide eelmise nädala lõpul käis meil ukse taga alumise korruse naabrinaine (ega meil tegelikult ülemise korruse naabrinaist polegi, sest elame ise viimasel korrusel (kui oleks ülevalt tulnud keegi, siis on ainult kaks varianti, et kes see oleks saanud olla a. Karlsson või b. korstnapühkija). Igatahes olevat naabrinaine minu blogi leidnud ja avastanud, et ma otsin trennikaaslast, et ta juttude põhjal küll väga mingi eriline sportija pole, aga võiks minuga ikka kaasas käia. Kui uuris, et kui tihti tahaksin käia, siis minu vastus vist veidi ehmatas teda ära, sest ma lajatasin kohe, et 3x nädalas. Kuid ütleme nii, et kui saaks esialgu kasvõi 1x nädalas,siis abiks seegi. Täna käisime siis spordihoonet uudistamas ja homme hommikul lähme siis sportima ning isegi üks spordimees näitab meile harjutused ette, et me midagi valesti ei teeks ja end vigaseks ei treeniks. Eks homme saan täpsemalt muljetada.
Lisaks paar nädalat tagasi helistati mulle mingisugusest tervisega tegelevast ettevõttest, kes pakkusid soodsa hinnaga terve aasta koguse D-vitamiine ja seda hinnaga 29,90 eurtsi. Juttude järgi pidavat need tablad olema Soomes toodetud ja kaasa anti ka mingisugune garantiisertifikaat vms. Kuna ma juba pikemat aega võtsin hoogu, et osta endale apteegist suurem posu D-vitamiine, siis leidsin, et igati mõistlik oleks see soodne pakkumine ära kasuta
da. Kui Joosep kuulis, et ma midagi telefoni teel tellin, siis hakkas muudkui mind korrale kutsuma, et ei telli midagi jne, aga ma siiski tellisin. Kui emale ka rääkisin oma soodsast ostust, siis tema oli ka hästi skeptiline, kuna ta olevat samuti ükskord telefoni teel tellinud ja siis talle saadeti mingites kilekotikestes need n-ö vitamiinid. Kui seda kuulsin, siis tegin otsuse, et kui mulle ka niimoodi saadetakse tablasid, siis saadan kohe tagasi. Mina ju ei tea, mida kõike muud veel, peale vitamiinide, need kilekotikestesse pakendatud tablad sisaldavad. Pealegi kust mina tean, kas need on ikka need õiged kilekotid, mis ei eralda mürgiseid aineid. Ma kõlan endale päris paranoiliselt, aga ei jäta ju just usaldusväärset muljet. Eks siis selle pealt hoitaksegi kokku ja nii tulebki see nõnda soodne. Aga reaalsuses saabus mulle ikka täitsa korralikud plastikust säilitustotsikud ja täna siis võtsin esimese D-vitamiini sisse ja hetke seisuga olen veel täitsa elus. Oi näe, mu telefon just ütles "Remember to drink some water". Noh, eks ma siis lähen ja võtan hinge alla ühe klõmakatäie vett.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top