Ma ei saagi hääletada?!

Nonii, logelesime täna keskpäevani voodis ja samal ajal, kui mina pool unekoomas olin, lasi Joosep mulle tänase filmiõhtu treilereid, mida ma siis üritasin jälgida. Lõpuks, kui olime päris mitu head filmi välja valinud, ajasin kargud alla ja läksin kööki kuumsuitsu hõbeheikisalatit meisterdama. Kui salat valmis sai, siis edasine plaan oli end mugavasti sisse seada ja hakata blogisid uudistama, et lõpuks ära otsustada, kellele oma hääl anda. Võtsin siis EBA 2016 II vooru lehe lahti, et linke läbi lappama hakata, kuid selle asemel seisab mul seal teade "Suur tänu vastamast!". Mõtlesin esiti, et äkki on minu lingis viga ja tõttasin Mallu blogisse, et sealtkaudu hääletama minna, kuid ikka sama seis ja teistest blogidest minnes sama kala. Jah, see on küll tõsi, et Joosep eile hääletas ka blogilehel, aga kuidas mina nüüd siis hääletada saan oma lemmikute poolt, kui IP aadress on juba n-ö kasutatud. Pealegi tekkis sellega mul ka see küsimus, et kui näiteks üüritakse kamba peale korterit ja oletame, et kõigil on oma lemmikud blogimaastikul, et mismoodi siis korterikaaslased hääletada saavad? Või annab ainult see oma lemmikule hääled, kes neti eest kõige rohkem maksab...

CONVERSATION

8 kommentaari:

  1. Väga imelik ja kahjuks ei oska aidata aga mina hääletasin ka eile ning nüüd sinna lehele minnes pole küll sellist kirja ees, s.t saaksin vabalt uuesti hääletada. Nii nagu see süsteem on, et võid mitu korda oma valikuid muuta ja arvesse lähevad viimasena antud hääled.

    VastaKustuta
  2. Ühelt IP aadressilt pidid minema käiku ainult VIIMASENA saadetud hääled, juhuks kui keegi muuta soovib vms. Ma Mari-Leenile kirjutasin ka, et ta tutvustas seda ikka väga segaselt. Aga tegelikult võikski ühelt IP aadressilt ikka ainult üks kord hääletada, et vältida neid hulle, kes viitsivad 100 korda muudkui ennast hääletada :D iseenesest nagu Eveliis ütles - mõisa peale ju mäng ei käi, seega suht suva. Aga kui korteris vaid 1 arvuti ja mitu elanikku, siis tuleks ilmselt töölt või telefonist hääletada :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aaa tõsi ja siis tuleb peale mind järgmine inimene, kes hääletab minu valikud üle ja siis tuleb jälle järgmine inimene, kes hääletab teise hääletaja hääled üle ja lõpuks ainult üks inimene Torpatist saabki oma hääled oma lemmikule anda. Uh, saba kinni, nokk lahti :D
      Aga huvitav, et ta ei lase mul ka Joosepi hääli ümber hääletada…

      Kustuta
    2. Kai, igaks juhuks ütlen, lugesin just Marimelli blogist, et hääletussüsteem muudeti ära, nii et ühelt IP aadressilt saab ikkagi ainult ühe korra hääletada ja sellepärast sul ei õnnestunud ka neid Joosepi antud hääli ümber muuta.

      Kustuta
  3. Ühelt IP aadressilt pidid minema käiku ainult VIIMASENA saadetud hääled, juhuks kui keegi muuta soovib vms. Ma Mari-Leenile kirjutasin ka, et ta tutvustas seda ikka väga segaselt. Aga tegelikult võikski ühelt IP aadressilt ikka ainult üks kord hääletada, et vältida neid hulle, kes viitsivad 100 korda muudkui ennast hääletada :D iseenesest nagu Eveliis ütles - mõisa peale ju mäng ei käi, seega suht suva. Aga kui korteris vaid 1 arvuti ja mitu elanikku, siis tuleks ilmselt töölt või telefonist hääletada :)

    VastaKustuta
  4. Joosep töötabki kodus :D
    Pealegi, kui avatud kontoris keegi töötajatest korra annab läbi töökoha wifi hääle oma lemmikule, siis jällegi ülejäänud töötajad ei saa enam hääletada... Ma ei osanud sellist asja tõesti ette näha, oletasin miskipärast, et see kuidagi ikka seotud ka arvuti enda seerianumbriga vms.
    Üks variant on see, et ma hääletan 21. mail, siis kui lähen Torpatisse ja saan sealset wifit kasutada :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Siis sa hääletad sealse Wifi kasutajate hääled kõik ümber? :D

      Kustuta
  5. Vot sellise asja peale ma ei tulnudki..täitsa jama ju...

    VastaKustuta

Back
to top