Aasia köök

Käisime eile Joosepiga sellises söögikohas nagu Asian Chef ja kuna Joosep keelas mul laua ääres toidu üle kritiseerida, sest see rikub vaese mehe meeleolu, siis peate nüüd taluma siin blogis minu pisikest kriitikat. Võtsime söögiks riisi krevettide ja munaga (nr. 60) ning kana mingisuguses soustis (nr. 208). Riis oli väga maitsev ja tõstsin lausa mitu korda juurde, aga vot selle kanaga ma päris rahule ei jäänud. See liha tundus selles vürtsises punases kastmes nagu oleks liha eelnevalt küpsetatud ja siis uuesti hakitud meie toidu sisse. Ma ei tea, lihtsalt võrreldes teiste Hiina ja Aasia köökidega, siis on kana olnud ikka sellise mahlaka ja hea maitsega, kuid eilne oli nati puine. Noo, umbes selline, kui küpsetate perele ahjus terve kana ja siis järgmisel päeval kasutate järgi jäänud rinnaliha kastme sisse ära...vot sellise maitsega oli. Kuid samas see punane vürtsine läga, mis oli seal juures, kattis selle enam-vähem ära.
Aga, et mitte ainult kritiseerida, siis ma kindlalt soovitan eelroogadest neid rulle, need on vist need kevadrullid. Meie võtsime krevettide ja aedviljadega (nr. 4) (ilmselgelt olen ma suur krevetisõber) ja need olid lihtsalt hullult head. Teenindus ja koht oli ka mõnus, kiire ja viisakas. Muusika mängis natuke valjusti, kuid eks see sõltus natuke ka meie kohavalikust, kuna soovisime kuskil taganurgas kükitada.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top