Uuest autost, aga mitte meie omast :D

Jossi kasuisa ostis endale nädalavahetusel täiesti tutika auto ja tulid täna mulle sellega Nõmme järgi. Kuid olles saanud vaevu oma kanni uhiuuele autoistmele sättida, kui Joss juba uuris, et noh kuidas ikka uus auto meeldib ja mida arvan. Ma ei osanud nagu miskit erilist vastata, sest kui ei näe, siis tundub auto nagu auto ikka - sõidab ja on mugav. Joosep hakkas muidugi seletama, et vaata, kui palju ruumi on jalgadel ja katsu, kui kõrgel lagi on...hei, Sa räägid inimesega, kes on 158 cm pikk. Mul ausalt ei loe, kui kõrgel see lagi on, sest ma napilt pääsen sellest kõrgenduspadjast, mida lastele topitakse tagumiku alla (no, et turvavöö jookseks ikka õigesti)., Noo, ja jalgade mahutuvusega pole mul samuti kunagi probleeme olnud. Seega istusin suhteliselt tuimalt seal tagaistmel ja küsisin esimeseks küsimuseks, nagu pimedale inimesele ikka kohane: "Mis värvi auto on?"
Kui Joss juba ise natuke hakkas rääkima auto tehnilisemast poolest, siis hakkasin ka mina juurde küsima. Joss tutvustas endale iseloomupäraselt uut autot järgmiselt:  no hästi ruumikas, tumesinine, sõidab gaasiga ja võtab 100 km kohta kolm kilo gaasi, kui gaas otsa saab, siis automaatselt läheb bensiinile üle, kiirusehoidja, külmutuskapp on ka autos, kus saab Coca-Colat jahedas hoida ja autohind sisaldas ka rooli. Vauu, sisaldas rooli...see on midagi uut :D
Iseenesest oli see gaasijutt hästi huvitav, kuna gaasiga sõitmine tuleb palju soodsam. Kilo gaasi maksab mingi 0,77€, aga kuna see on Eestis alles suhteliselt uus nähtus, siis gaasitanklaid on Eesti peale kõigest viis tükki, kui ma nüüd ikka asjast õigesti aru sain. Maksmine oli ka natuke imelik: pistsid kaardi sisse, siis sülitas kaardi välja, siis tankisid ära ja alles siis said tšeki, et palju kõik kokku maksma läks.
Mina unistan, et ühel ilusal päeval, kui ma olen taas nägija, siis on mul roosa Wolkswagen Põrnikas, millega ma mööda linna ringi vuran ja kõrval istmel istub minu nunnukas Džännu. Kui ma ei saa nägijaks, siis on mul plaan B, milleks on siis  K.I.T sarnane auto, mis viib mind turvaliselt sihtkohta. See oleks nii kasulik, sest kujutagem ette, et mul on vaja poodi minna, siis sõidan parklasse, võtan kõrvaltistmelt oma juhtkoera, auto läheb pargib end ise ära ja kui olen ostudega ühelepoole saanud, siis sõidab auto poeukse ette ja voilaa.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top