Kui ülemisel pööningul ei ole enam kõik korras

Mõned päevad tagasi ilmus Pärnu Postimehes artikkel, kus rääkis Pärnu taksojuhist, keda Sindi Konsumi parklas pussitati. Sindi on minu sünnilinn ja oma lapsepõlve veetsin väikeses Sindi linnas. Seda artiklit lugedes valdasid mind kahetised tunded. Esmalt tekitas õõva, et selline kuritegu aset leidis ja teisalt oli mul siiras rõõm arstide hea töö ja pingutuste üle ning inimese elu sai päästetud. Joss jagas Facebookis ka seda uudist ja väljendas samuti oma siirast rõõmu, aga siis ilmus kuskilt üks sapine ja ängi täis naisterahvas ja kukkus õiendama. Õiendas, et mis siin head on, olete lollid ja kui küsiti argumente või selgitusi, siis lihtsalt ütles uuesti, et oled mõtlemisvõimetu olend ja ise oled nii loll, kui aru ei saa, mida Tema kirjutab. Lugesin ka siis Jossi Facebooki seinalt selle diskussiooni, paari päevase hilinemisega, läbi ja kirjutasin kommentaariumisse, et miks nii üleolev on ja mis alusel nimetab teist inimest mõtlemisvõimetuks. Lisasin veel, et kurb on lugeda sellist kurjust täis kommentaare. Ja ohssaa säde, proua Tervo kirjutas mulle isiklikult ja privaatselt sõnumitesse. Et Teil oleks kirjavahetust parem jälgida, siis enda vastustele lisasin ette tärnid.
Kaie, ära topi oma nina igasse asjasse. Ma vastasin. Ja see on siin. Loll mees see S***, kes kirjutab sellist lollust. Sai vastuse ja olgu rahul. Ära tülita mind ja vaata oma kurjust. Õpi mõtlema ja mitte tülitama!
Tahan veel lisada, et ei nõustu S***i rumalate kommentaaridega ja sinul ei ole mingit õigust ega põhjust siin mind arvustada!

Mõtlesin siis proua Tervole viisakusest vastata ja
kui päris aus olla, siis ma täiega heidin, kui mind kaieks kutsutakse (nagu wtf)!

*Esiteks pole minu nimi Kaie, vaid KAI.
Teiseks ma ei küsinud oma küsimust pahatahtlikusest, vaid siirast huvist, et mille põhjal nimetasid inimest lolliks, et mis osa täpsemalt väljendas S***i lollust. Sa ei ole kohustatud vastama.
Ma isiklikult ei pea ennast kurjaks inimeseks, aga olen veendunud, et igal inimesel siin maamunal on mingi iseloomujoon, mis pole just väga positiivne.
Kuid soovin Sulle rahulikku õhtut! :)

Kuid tundub, et ma oma vastusega äratasin proua Tervos natukese pahameelt ja sain järgmise sõnumi.

Mul täiesti ükskõik, kas oled Kai või Kaie! Kaie!
S***i kommentaarid olid lollid ja kui rumal inimene nagu S*** ei saa aru jutust, siis ta on ju loll.
Kena õhtu jätku ja ela oma elu!


*Just nii, Malle! :D


Võta rahustit ja ära topi oma nina igale poole!


*Ole mureta, Sa pole suutnud mind endast välja ajada grin-emotikon
Ja ära ärritu, et Sind Malleks kutsusin, mul ka nimelt pole vahet, et mis Sinu nimi on.
Ära ise topi oma nina minu privaatsõnumitesse.


Mina ei ärritu kunagi grin-emotikon heal lapsel mitu nime pacman-emotikon Ja veelkord, ära kommenteeri mind, ela oma elu! Kui on vajadust, siis annan tagaside privatis! Ma arvan, et sul oleks nüüd aeg rahuneda ja veelkord, kena õhtu jätku, ära popsi tablette üle liia ja püüa olla tagasihoidlikum kellegi kritiseemisel, ära topi oma nina teiste asjadesse! See oleks kõik grin-emotikon wink-emotikon Kaie


Hmm, selline vahva huumorinurk siis tänases õhtus :D Viimaseks lauseks saatis veel soovituse mul ära magama minna :D
 Tänan väärt nõuannete eest siis :D 


CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top