Külajalgratas

Kui mina ja Joss lugesime Julgus mõelda, julgus öelda blogi ja saime teada, et kirjutaja harrastab ka tänapäeva moodsat dinderi ajaviidet (no see on see, kus erinevad inimesed saavad kokku, tutvuvad ja kui klapp on, siis ronitakse linade vahele...ma ka nüüd nii täpselt ei tea, aga seda pidavat harrastama väga erinevad inimesed...nii abielu inimesed, kellel on juba ka lapsed, lihtsalt vabad ja vallalised ja niisama paarid), kuid mingis postituses kirjutab Kadri, et kui pikka aega pole kindlat suhet, siis üksindus muutub ahistavaks ja et mis värk on selle sõbratsooniga. Kõik mehed tahavad olla Temaga sõbrad.Viivad Teda küll igasugu põnevatesse kohtadesse ja teevad Talle välja, kuid kõik jääb turvalisse sõbratsooni. Lisaks kirjutab, et mehed võiksid esimesel kohtingul olla leidlikumad ja mitte viia juba viiendat tütarlast sinna ühte ja samma hämarasse keldrikohvikusse esimesele deitile jmt, siis minu meelest ütles Joss väga tabavalt. Mitte ükski mees ei taha suhet naisega, kes on nagu küla jalgratas, millega kõik sõidavad. Kui naine soovib, et mees esimesel kohtingul teeks midagi erilist, siis Joss küsis vastu: "Aga mida naine siis teeb? Tuleb lihtsalt kohale ja eeldab, et Teda peab lõbustama?"
Mis minu meelest on väga hea point, sest miks peaks panema mehele sellised ootused, kui tegelikkuses võiks esimesel kohtingul keskenduda hoopis üksteise tundmaõppimisele ja ühiselt miskit vahvat ettevõtta ja välja mõelda. Antud olukorras otsivad ju kumbki midagi ja tuleks mõlemal enda häid omadusi esile tõsta, aga mitte nii, et kõigepealt peab mees võimlema ja siis alles naine otsustab, et kas hakkab üldse pingutama. Ega minagi ei ütle ära toredast üllatusest, aga ma ei leia, et oleks õige eeldada, et mees peab mu esimesel kohtingul pilvelõhkujakatusele õhtustama viima või korraldama rannas pikniku. Ma arvan, et vahel peitub lihtsuses võlu ja polegi vaja midagi muud peale hea ja nauditava kaaslase.
Teine asi, mis Jossile silma jäi, oli see, et kui Sa ei ole nõus, siis pane ristist blogi kinni või kannata ära see tibake konstruktiivset kriitikat, et end parandada, mis tähendab, et kirjutaja meelest on Ta ainuõige tõekuulutaja. Oli teisigi kommentaare, mida Joss ütles antud blogi kohta ja mis oli minu meelest äärmiselt põnev, kuna see oli läbi mehe silmade. Ma pigem kuulan meest, kui asi puudutab meeste mõttemaailma, kui naist, kes üritab aru saada meeste mõtlemisest ja käitumismudelist.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Seda blogipostitust kommenteeriksin nii nagu mu hea sõber kommenteeris omal ajal minu suure vaevaga kirjutatud kirjandit: nagu telgi kokkupanemisjuhend. Paljud kontekstiloovad asjaolud on välja jäänud.

    VastaKustuta
  2. Nojah, aga ega ma ei soovinudki Sinu juttu ümberkirjutada, vaid lihtsalt mõningasi Sinu ütlemisi kasutada. Sa võid alati oma blogis või siia kommentaariumisse oma kontekstipõhise jutu kirjutada.

    VastaKustuta

Back
to top