Üks, kaks, ma olen paks

Täna on lihtsalt mingi eriti masendav päev olnud ja see sai alguse eilsest õhtust, kui Joss teatas, et kui Kilingi-Nõmme kolime, siis peame hakkama mõlemad korralikult trenni tegema. Iseenesest pole ju sellise ettepaneku või plaani vastu midagi, aga kui uurisin, et mida mul oleks siis Tema meelest vaja timmida, siis hakkas loetlema: "Reied, käed, kõht ja tagumikku võiksid treenida, aga muidu ülejäänud on korras, sääred on Sul ilusad."
Noo, hea teada siis, eksole. Mul tekkis ainult üks küsimus selle loetelu peale, et kui nimetas juba naiste enamik kriitilisemaid kehapiirkondi ära, et mis see ülejäänud peaks olema (see n-ö väidetav kehaosa, mis on mul korras)? Ma sain põhimõtteliselt asjast nii aru, et kotti mulle pähe ei pea tõmbama, aga kuskilt kaelast kuni säärteni peaksin olema ma kaetud mingi kastiga, et ükski ebasobiv kehakumerus välja ei paistaks. Nüüd ma siis mõistan, et miks nädalaid tagasi uuris ääriveeri, et kuule Kai miks osadel naistel on tagumik ümaram ja teistel ei ole. Nagu kust mina peaksin seda teadma, ma pole mingi maailma naiste kehadeekspert. Eks Sa mine ja küsi nendelt. Mul jäi ausalt peale seda jutuajamist tunne, et kuna on oma naiskolleegidega suve- ja talvepäevadel saunas ja mullivannis käinud, siis on ju tore võtta endale body bumpis üles liftitud naised eeskujuks ja hakata eeldama, et ma ka selline välja näeksin. Igal naisel on miskit, mis on Tema välimuse tugevamaid trumpe, osa on silmnähtavamad ja osa varjatumad. Ja siis tulen mina, kes peaks kogu maailma naiste täiuslikkust endas kandma. Iseenesest on see ju tervemõistuslik ja armas, et mees soovib, et Tema naine oleks kõige ilusam, ahvatlevam, seksikam jmt. Kuid kas mehed tõesti ei tea, et naistel on erinevad kehavormid ja minu teada on see suht haruldus, et ühel naisel on kõik täiuslik olemas ning ma ei räägi siin modellidest või fitness inimestest, kes käivad ka võistlemas ja pea kogu nende elu on sport. Vaid ma pean silmas täiesti kõige tavalisemat naist, kes hoolitseb kodu ja laste eest, käib tööl ja on ühiskondlikult aktiivne ning kes oma muude toimetuste vahelt leiab natuke aega ka füüsise eest hoolitsemiseks.  Ma olen 158 cm pikk, kaalun 54,5 kg ja kehaindeks on 21,6%. Üks tark äp ütles, et mu ideaalkaal on 52,4 kg. Eks ma hakkan siis selle kaalunumbri nimel endale teed sillutama, et ma oma vaalakaalust vabaneksin ja mehele häbi ei teeks.

Lisaks olen ka kuri inimeste peale, kes teiste ees teevad head nägu ja oskavad vastavalt olukorrale end kas heast või halvast küljest esitleda, lihtsalt peaasi, et oma tahtmise saaks, tulgu või üle laipade. Teisalt võib-olla on see lihtsalt eestlastele omane talendikus...
Kui inimesed omavahel tutvuvad, siis ei saagi nad kohe arugi, et mis sorti inimesega on tegemist ja kahjuks vahel ei saadagi sellest  lõpuni aru ning siis on küll tunne, et tahaks lihtsalt patja peksta ja nutta, karjudes: "Mis Teil viga on, et Te aru ei saa??!"
Selliste kahe näoga inimeste puhul ei või iial kindel olla, et mis järgmiseks tuleb.Kui ühe käega tervitavad ja teevad pai, siis teise käega kühveldavad juba Sulle auku, kuhu Sind hiljem lükata. Nagu näha, olen ma täna järjekordselt suurepärases meeleolus.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Mehed on ikka parajad tümakad
    Sul on ideaalne välimus ja kaal ja neet äp id on üks puhta jama
    Iga naise unistus on olla selline kaunitar nagu sina
    Olen 175 pikk ja kui kaalusin 65 kilo siis mees hakkas kisama, et olen paks ja ta jätab mind maha, kui ma maha ei võta
    Nüüd olen 120 kilo ja ei taha ära kiita, aga ma olen mehel ikka alles :P

    VastaKustuta
  2. Oot, misasja, Sul sama mees, kes alguses kisendas 65 kg juures, et jätab Su maha või? :D Vapsjee :D

    VastaKustuta

Back
to top