Niisama lobisen ja panen tarka :D

Tükk aega mõtlesin, et kas tulen siia ja kirjutan teie rõõmuks paar rida või tõmban end diivanile kerra ära ja tukastan, mis suure tõenäosusega lõppeks sellega, et Joosep peab mind jälle pool üks öösel sules voodisse vedama ja pärast ilusasti tekikese ka peale panema. Ma olen paar kuud siin korralikult D-vitamiini võtnud (peaaegu korralikult, võib-olla paar päeva on vahele jäänud, aga no see pole isegi mainimist väärt), aga ikka on see nõme väsimus kuubis kallal. Kuigi ma usun, et need D-vitamiinid on küllaltki palju ikka aidanud ka, sest kui ma üldse ei võtaks neid, siis arvatavasti ma praegu ei kirjutaks siin, vaid magaksin talveund :D
Kuna mul oli siin poolteist nädalat jutti trennist paus (eelmisel nädalal ka ei käinud trennis, sest neljapäev ei sobinud trennikaaslastele ja reede...noh, ma unustasin ära, et see ju punane püha), siis no täna lõpuks vinnasime end ikka kohale. Kartsin kül, et ma olen peale kahte minutit laip, aga nii hull see asi siiski polnud, kuigi higistama võttis küll rohkem. Aga tehtud see sai ja pärast oli maruhea enesetunne. Ma hirmsasti ootan reedet, sest siis on 1. aprill ehk kuu algus ja siis püüaksin selleks ajaks endale mõõdulindi ka sebida ja lasen Joosepil end üle mõõta, et 1. mail kordusmõõtmine teha ja siis tulemusi võrrelda ning otseloomulikult neid ka siin teiega jagada ;)Sellest on veits kahju, et ma kohe veebruari alguses sellega tegelema ei hakanud, siis oleks võrdlusmoment suurem, aga noh nii kahju mul sellest ka nüüd pole, et tahaksin end uuesti 57 kg peale lasta ja nullist alustada.
Ahjaa, tegin täna Joosepile selle õige söögi ka lõpuks ära, sest kui uurisin, et mida süüa tahaks, siis ütles, et endiselt tahaks ikka oma makarone Uncel Ben's kastmega. Noh, olgem ausad, eks ma olin selle talle sees ka.Nii ma siis poest uue kanafilee tõingi ja seekord ekstra küsisin enne potti valamist üle, kas tegu on ikka õige purgiga ja kui purgi lahti keerasin, siis nuusutasin ja mõtlesin endamisi, et kuidas ma sain küll sedasi eksida, see Uncel Ben's ei lõhna üldse ju pohla-õunamoosi sarnaselt, mitte ligilähedaseltki. Mina ei tea, ju siis mingi meeltesegadus.
Üks lugu tahaks teiega veel jagamist. Joosep küll ei lubanud sellest rääkida, sest tal piinlik, aga minu meelest on see vahva ja naljakas ning räägin ikkagi. Ühesõnaga mäletate, kui selles toidu feilimise postituses mainisin, et kui ma poest tulin, siis mina läksin mahla jooma, kuna mul oli vahepeal suhkur liiga madalale langenud ja Joosep tühjendas sel ajal usinasti poekotti... Noh, ühesõnaga eks ma poest ostsin ju kõiksugu kraami, mitte ainult Uncel Ben's kastet, kanafileed, piima jne, vaid ostsin ka hambapastat ja kingapuhastussvammi, sest väljas on ju praegu super porine ja liivane aeg ja tahaks nagu kingad ja saapad puhtana hoida. Nonii ja kui mina järgmise päeva hommikul läksin endale võikusid tegema, siis võikumaterjali otsides, avastasin, et oi näe, kinga puhastussvamm on ilusti külmikus :D
Lõpetuseks jagan teiega linki
, kus on välja toodud järjekordsed 10 toiduainet, mida ISEGI toitumisspetsid ei söö. Mina enamus neist olengi oma menüüst välja jätnud, võib-olla vahel harva kasutan margariini ja neid riisisnäkke, aga üldiselt on neid ka väga väheks jäänud. Aga iseenesest suht loogilised asjad jällegi, mida vältida või mida mitte endale tonnide viisi sisse ajada. Aa, ja kes veel ei tea, siis märtsikuu lõpuni saab Apotheka apteekides oma kehakoostist tasuta mõõta, mitte et see oleks tavalisel päeval mingi hüüber kallis, aga tasuta on ju ikka parem kui 2 või 4 euri letti laduda ;)

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. mis annuses sa D vitamiini võtad?

    VastaKustuta
  2. 30 milligrammi, vähemalt Joosep ütles, et selle pakendi peal on nii kirjas.

    VastaKustuta

Back
to top