Odraivast ja inimväärsed majutuskohad Tallinnas

Selle nädala alguses avastasin, et great, mu silmad on hakanud vett välja ajama. Esimese asjana muretsesin kohe, et ega mul ometigi silmapõletiku ei hakka tekkima. Ma hullult kardan kõiksugu põletikke ja miskipärast silmapõletik assotseerub mul  alati kõige mustema tsenaariumiga ehk et lõpuks lõigatakse mul silmamunad välja. Kuid tänu taevaisale, paar päeva hiljem, kui parema silma sisenurk üles paistetas ja veel valulikumaks muutus, oli asi selge - mul on odraiva.

Jeii. Ma isegi ei tea kumb on hullem, kas odraiva silmas või ohatis huulel, sest tundub, et need on mingisugused tüüpilised naistehädad, mis meid surmatunnini ahistavad. Enda teada pole mul õnneks kunagi ohatist olnud, ptüi-ptüi-ptüi ja odraiva ei hängi ka just väga sageli mu silmanurgas.Kuid viimase aasta jooksul on see imelikul kombel juba teine kord, mil mul see rõvedus tekib. Rõve on see sellepärast, kuna meeletult sügeleb, kriibib silma ja siis see turse kisub vastikult silmalaugu. Ühesõnaga lihtsalt tahaks rusika silmakoopasse suruda ja nühkida seda seal seni, kuni enam ei sügele.

Mõtlesin siis mina, et kuna möödunud korral paranes minu silm umbes nädala, siis seekord pole mul aega nii pikalt vinduda koos oma odraivakesega, sest juba 10. märtsil lähme sõbrannaga Tallinnasse Hurtsi kontserdile. Nii et mul oleks hädasti tarvis mingisugust eriti tõhusat nippi odraiva peletamiseks.
Ega ma pole ise ka ainult käed rüppes istunud ja oodanud taevamannat, et millal mul ükskord see odraiva ära otsustab minna. Tsekkasin netist odraiva sümptomite ja ravivõimaluste kohta ja lugedes sealset infot, sain teada, et odraivasid on kahte erinevat tüüpi ja seoses sellega tekkis küsimus,et kumb odraiva mul siis on? Seal seisab kirjas, et väline odraiva avaneb nahapinnale, aga minul küll midagi näha pole ja ühtlasi pole see mul ka kuskile paari päevaga ära kadunud. Seega kahtlustan, et mul on silmasisene odraiva, aga samas seal öeldakse, et seda ravitakse kirurgiliselt... Mul on nendest kahest vist mingi combo, vähemalt sümptomite ja haiguskulgu arvesse võttes jääb küll selline mulje.Ah, ma ka ei saa enam üldse millestki aru. 

Aga selle kontserdiga seoses...
Kuna me kumbki pole pealinna elanikud, siis otsisime mingisugust soodsat ja hubast majutust. Võiks ju arvata, et Tallinnas on jalaga segada laia valikuga majutuskohti, aga tundub, et me oleme ühed eriti pirtsakad suvepealinna preilid. No küll ei sobinud meile asukoht. Näiteks minu jaoks oli absoluutselt täiesti out vanalinnas asuv keskaegne ehitis, sest ma kardan kummitusi. Siis ei sobinud sõbrannale toa värvilahendus (sinised seinad, lillad kardinad ja mingi sebramustriline mööbel). Missest, et jõuame sinna pimedas ja ainult magame seal toas ja üldiselt magatakse ju silmad kinni ja seega poleks nagu erilist vahet, mis värvilahendusi on toas kasutatud, aga nohjah. Mingi majutuspaik pakkus tuba, mille seinad olid üleni puitlaudisega kaetud, aga nagu juba arvata võite, siis see samuti ei sobinud, sest see tekitab tunde nagu magaksime kuskil kämpas või puukuuris.Ei sobinud ka ühis vannitoa ja vetsuga majutused, ei sobinud ilma hommikusöögita majutused, ei sobinud ka ilma aknata toamajutus (kes üldse pakub ilma aknata majutust?). Ühesõnaga selgus, et me oleme ühed parajad saksa preilid, kellele mingi suvaline katus ja voodi ei sobigi, kuigi reaalselt on meil ju lihtsalt vaja üheks ööks sooja ja pehmet küljealust.

Põhimõtteliselt ainuke hotell, mis meile mõlemile meeldis, aga mis osutus liiga kaugeks oli Trappi Hotell Männiku karjääri lähistel, aga no see on jällegi liiiga kaugel. Ses suhtes, et tuleme küll autoga Tallinnasse, kuid Saku Suurhalli juurde plaanisime ikka ühistransaga sõita ja sealt Trappi Hotelli lähistel pole ühtegi peatust.
On äkki teil kohe niimoodi lambist meile mingit head ja soodsat majutust pakkuda, mis sisaldaks hommikusööki ja kus ei oleks ühiskasutatavat vetsu ja vannituba?

 
PS. Eile hommikul laulsin Joosepile Hurtsi laulu Wonderful Life ja siis Joosep katkestas artikli lugemise ja lausus: "Kuule, ole hea ja ära praegu neid kurdi rahvalaule laula" :D

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Pealinna inimesena võtan teile sobiva majutuskoha leidmist põneva väljakutsena :D Kui palju te per nägu öö eest maksta tahaksite maksimaalselt?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eriti super oleks, kui per nägu saaks 12-15€, aga kui on kohe eriti hea koht, siis maksimaalselt oleme valmis letti laduma ka 20€ per nägu. :)

      Kustuta
  2. Hotell Dzingel näiteks või hotell Rocca al mare.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Esimest juba uurisime, aga teist pole vaadanud. Tänud vihje eest! ;)

      Kustuta

Back
to top